Samorazlivni tlaki za ravno površino

Samorazlivni tlaki so najboljši tlaki na trgu. Mojstri radi posegajo po njih saj ustvarijo s njihovo pomočjo brezhibno ravno površino. Njihova namestitev je enostavna saj se samostojno razporedijo po dani površini.

Samorazlivni tlaki so idealni za vgraditev talnega ogrevanja. Vedno več ljudi se odloči za postavitev talnega ogrevanja, saj je le-to veliko cenejše kot ogrevanje na ostala goriva. Poudariti moramo, da nam samorazlivni tlaki porabijo veliko manj prostora kot navadni.Tako lahko s pomočjo samorazlivnih tlakov prihranimo na debelini pripravljenih tal. Ker bomo imeli več prostora, bomo lahko postavili debelejšo toplotno izolacijo, kar je zelo pomembno v pritličnih stanovanjih ali pri samostojnih hišah. Poleg tega bomo lahko v stanovanjskem bloku dodali tudi zvočno izolacijo, ki je nujna pri družinah z majhnimi otroci.

Samorazlivni tlaki se uporabljajo tako pri novogradnjah kot pri prenovah stanovanj ali starejših hiš. Dober mojster vam bo pred namestitvijo svetoval katero blagovno znamo lahko uporabite in s katero ima najboljše izkušnje. Tudi cenovno so samorazlivni tlaki izredno ugodni.

Epoksi premaz za beton različnih proizvajalcev

Epoksi premaz za beton uporabimo takrat, ko si želimo hitro in učinkovito zaščititi betom pred mehanskimi ali kemičnimi obremenitvami. Vsak beton mora biti zaščiten, saj se lahko nezaščiten poškoduje. Ker v določenih prostorih ne potrebujemo keramičnih ploščic si lahko omislimo površino, ki je gladka in se zlahka ne poškoduje.

Epoksi premaz za beton je odlično sredstvo za zaščito betonskih površin. Odporen je praktično na vse. Po njegovem nanosu bodo tla odporna na motorno olje, ki se nam lahko razlije po delavnici. Varni bomo tudi pred organskimi topili, ki so izredno agresivna.

Epoksi premaz za beton je dvokomponentna snov, ki jo lahko razredčimo z vodo. Po nanosu se površine enostavno čistijo ter vzdržujejo. Pri nanosu moramo pazljivo prebrati navodila. Z kilogramom premaza lahko pobarvamo približno osem kvadratnih metrov površin.