Kovinska garderobna omara poskrbi, da so obleke med delom na varnem

Ko vstopimo v povprečno delavnico ni težko videti, zakaj vsi izbirajo za delo nekoliko drugačna oblačila, kot jih po navadi vidimo na cesti, ali bolj ali manj kjerkoli drugje v bistvu. Delavnice so lahko umazane, prašne in izjemno neprijazne do oblačil, saj se z lahkoto lahko zgodi, da se naslonimo na kaj mastnega ali nek pol izdelek naslonimo nase, kar tudi lahko pusti svoj odtis.

Tisti, ki redno preživljajo svoje dneve v delavnici se s tem spopadajo tako, da se odločijo, da v službo pridejo in odidejo v drugih oblekah in tu nastopi kovinska garderobna omara. Mogoče se zdi nekoliko nepotrebno, da je to prav kovinska garderobna omara, ampak praktično gledano se kovina ne navzame vonja, ki je lahko resen problem za obleke, ki jih nosimo v civilu, po tem, ko se večino časa tam nahaja nekaj, kar je nošeno veliko dalj časa v okolju, kjer se izvaja intenzivno fizično delo, tako da je to zelo praktična rešitev tega problema.

Za shranjevanje se lahko uporabijo tudi plastični zaboji

To, da so vse stvari, ki so približno pravokotne in lahko v njih postavimo druge stvari, neizmerno uporabne, ni novica za nikogar, še posebej ne za tiste, ki jih redno uporabljajo in delavnica je popoln primer kje so lahko plastični zaboji neverjetno uporabni.

Ne le, da je v delavnici lahko veliko “razsutega tovora”, ki ga moramo nekako hraniti, prav tako velja, da so plastični zaboji nekaj, kar lahko uporabimo za shranjevanje stvari, ki pod nobenim pogojem ne smejo biti umazane, lahko pa so posamični plastični zaboji nekaj, kar loči naše projekte od projektov drugih, izbira je seveda naša, samo angažirati se moramo, na zaboj prilepiti nalepko, ki točno označuje, kaj vsebujejo plastični zaboji in s tem smo napravili ogromno za organizacijo prostora.