Vrtni traktor Husqvarna za večje udobje pri delu

Vrtni traktor Husqvarna nam omogoča največje udobje pri delu, saj je edini vrtni pripomoček iz katerega lahko enostavno delate sede. Vse kar je potrebno je to, da ga znate pravilno ter dobro upravljati. V kolikor se odločite za nakup močnejšega modela, vam bo poleg osnovnih funkcij omogočen priklop veliko različnih priključkov, ki bodo vrtni traktor spremenili v celoletni delovni pripomoček.

Vrtni traktor Husqvarna nam jeseni lahko pomaga pri spravilu vsega odpadlega listja. Z začetkom jeseni se začne mučno urejanje našega parka, saj se v njem vsakodnevno, iz vseh zasajenih dreves, nabere izredno veliko odpadlega listja.

Vrtni traktor Husqvarna vam s pomočjo zraka, ki piha pod njim v košaro za listje ulovi vse odpadlo listje, ki se je nabralo na vašem dvorišču. Tako bo jesensko urejanje parka postalo zabavno delo, ki ga boste z veseljem opravljali.

BSC kosilnice na spletu

BSC kosilnice, ki so bile že rabljene, so lahko odlične za vas. Nekateri kmetje se po kakšnem letu odločijo za nakup močnejše ter zmogljivejše BCS kosilnice, zato svojo trenutno, ki je e vedno v zelo dobrem stanju prodajo. Tako lahko v izredno dobrem stanju kupimo že rabljeno kosilnico, s katero bomo dolgo časa kosili.

BSC kosilnice so navadno izredno zmogljive in primerne za vse tipe terenov, ki so v Sloveniji. Velikokrat se za nakup takšne kosilnice odločijo vsi tisti, ki imajo kakšen večji travnik. Visoka trava, ki se v poletnem času hitro razrase je za navadne kosilnice trd oreh. Za visoko travo na zahtevnih pobočjih je BCS kosilnica idealen pripomoček, ki ga z lahkoto uporablja vsak moški.

BSC kosilnice imajo zelo močne motorje, ki imajo dolgo življenjsko dobo. S pomočjo močnih ter naprednih rezil pokosi tudi tanjše vejevje in grmičevje. Cena takšne kosilnice je izredno visoka, zato si je ne more privoščiti vsak.