Tende narejene po meri

Tende so izredno uporabne in jih lahko namestimo tja kamor si želimo omogočiti prijetno senco in zaščito pred žgočim soncem. Vsi proizvajalci tend, nam bodo prišli vzeti mere in nam tako izdelali točno takšne tende kot si jih želimo. Veliko družin si pred hišo ali v vrtu namesti novo tendo, ki celotno družino brani pred vročino ter preprečuje preveliko segrevanje dnevnih prostorov.

Tende so sestavljene iz različnih sestavnih delov. Vsak izmed njih je ključen za dobro delovanje. Vsaka tenda ima torej kaseto profil ter nosilce, ki omogočajo kvalitetno pritrditev tende na površino. Nato ima kompozicija tudi več kvadratnih ter navijalnih cevi. Za senčenje proizvajalci uporabljajo akrilna platna, ki so izjemno kvalitetna in omogočajo dobro senčenje ter zaščito pred dežjem.

Tende so različnih oblik. Poznamo klasične tende, polkasetne tende ter kasete tende, ki so izredno priljubljene v slovenskih domovih. Uporabne so tudi navpične tende, ki jih uporabljamo za popolno zaščito. Priljubljene so tudi tende, ki omogočajo stropno senčenje in jih postavimo na vrt ali z njimi zasenčimo zimski vrt.

Panelne zavese za okrasitev doma

Panelne zavese si v svoj nov dom postavi vsaka gospodinja, ki si želi imeti lep ter urejen dom. Ko se vselimo v nov dom si želimo, da bi bilo vse popolno. Vendar pa je opremljanje stanovanja ali hiše zelo zahtevno delo. Navadno si želimo imeti takšne bivalne prostore, ki bi odsevali našo osebnost in bi bili opremljeni v skladu z našo miselnostjo.

Panelne zavese so v zadnjih letih postal pravi trend in jih vse bolj pogosto uporabljajo v vseh domovih vsi, ki si želijo moderen izgled in funkcionalne zavese. Panelne zavese zavzamejo namreč izredno malo prostora in jih lahko postavimo tudi tja, kjer nam primanjkuje prostora.

Panelne zavese imajo različne cene. Te so odvisne od kvalitete zaves in vrste materiala. Preden se odločimo za nakup, je dobro, da se pozanimamo o različnih možnostih ter ponudnikih.