Čiščenje s suhim ledom se najpogosteje uporablja za čiščenje različnih strojev

Za čiščenje različnih strojev in aparatov ne pridejo v poštev čistilne naprave kot so na primer visokotlačni čistilniki ali čiščenje z vodnim curkom. V tem primeru je najboljša rešitev čiščenje s suhim ledom, ki ima najboljše rezultate. Pri tem postopku se majhna zmrznjena zrnca, ki jim pravimo tudi peleti, dozirajo v stisnjen zrak. Ko pridejo zrnca v stik s površino, se le ta močno ohladi, nato pa se vrhnja plast umazanije odkruši.

Postopek se izvaja z napravami za čiščenje s suhim ledom, ki jim pravimo tudi Ice Blaster. Gre za kvalitetne naprave, s katerimi boste dosegli odlične rezultate čiščenja. Tovrstne naprave so na voljo v spletni ponudbi pooblaščenih trgovcev za določeno blagovno znamko. Ker gre za naprave z dolgo življenjsko dobo, je potrebno pred nakupom izbrati vse potrebne informacije o izdelku, kot so na primer tehnične lastnosti, princip delovanja, dodatna oprema in cena.

Mokro suhi sesalnik za različne načine sesanja

Ponudba sesalnikov je na trgu danes resnično zelo pestra. Tako nam predstavlja velik problem že to, da se moramo odločiti za kakšen način sesanja bi želeli sesalnik imeti. V ponudbi različnih spletnih trgovin prevladujejo sesalniki za suho sesanje in sesalniki za mokro sesanje. Vsaka od obeh omenjenih skupin sesalnikov, ima določene prednosti kot tudi slabosti. Tem dvomom pa se lahko izognemo z nakupom mokro suhega sesalnika. Mokro suhi sesalnik nam omogoča oba načina sesanja.

Mokro suhi sesalnik tako velja za vsestransko uporabno napravo. Z njim lahko očistimo različne vrste površin in kar je najbolj pomembno, z njim lahko istočasno sesamo, čistimo in osušimo površino. S tem je naše delo opravljeno bistveno hitreje kot pa na primer s klasičnim sesalnikom za suho sesanje. Ker je povpraševanje po tovrstnih sesalnikih vedno večje, lahko mokro suhi sesalnik kupite že v vsaki bolje založeni spletni trgovini s čistilnimi sistemi.