Napredni Iveco Feniksbus

Iveco prepriča predvsem s ponudbo svojih potniških vozil, po katerih radi posegajo zahtevnejši prevozniki, ki se redno soočajo z manjšimi in večjimi skupinami potnikov. Za ta namen so prava izbira minibusi, ki lahko prepeljejo kakšnih 20 ali 30 potnikov. Pri teh vozilih kapaciteta ni prioriteta, veliko bolj pomembno je to, da je v potniški kabini dovolj prostora za popolno udobje in prijetno vožnjo na kratke in srednje dolge relacije. Vsem tem zahtevam odgovarja Iveco Feniksbus, ki je prav zaradi svoje vsestranske uporabnosti ena izmed najbolj priljubljenih izbir zahtevnih uporabnikov v takšni situaciji.

Seveda je pomembno predvsem to, da se lahko na vozilo povsem zanesemo. Že v izhodišču imamo kar nekaj dela z izbiro različnih opcij, ki se pojavijo ob nakupu busa. Prilagodimo lahko vse mogoče detajle, od najpomembnejših lastnosti do dekoracije potniške kabine. Vsaka malenkost ima lahko velik vpliv na izkušnjo pri uporabi, zato se splača v tem času nekaj pozornosti nameniti tudi oblikovanju končnega vtisa. Ne moremo pa mimo tistih prednosti, ki naredijo Feniksbus res pravo izbiro tudi za tiste, ki se ne bodo zadovoljili kar z vsakim minibusom.

Pri tem pridejo do izraza rezervni deli Iveco, ki poskrbijo za praktično neomejeno življenjsko dobo avtobusov tega proizvajalca. Predvsem pa lahko rezervni deli Iveco zagotovijo brezhibno delovanje vozila, kar je v praksi še bolj pomembno. Ne gre pričakovati, da bomo imeli pri uporabi vozila kakšne težave, ki bi jih bilo treba odpraviti res takoj – v tem primeru lahko pomaga le hitri servis na terenu. Veliko bolj pogoste so tiste težave, ki so posledica dolgotrajne obrabe in rednih obremenitev. Te je možno pravočasno prepoznati in odpraviti, za kar poskrbijo vzdrževalni posegi pri izkušenih serviserjih. Tudi pri tem pridejo v poštev originalni rezervni deli Iveco, ki bodo nadomestili obrabljene kose in zagotovili popolno zanesljivost in brezhibno delovanje busa Feniksbus.