Implantati

Najverjetneje je že prav vsak med vami slišal za zobne vsadke, ki jim pogosto pravimo tudi implantati. A za njih vam verjetno ni bilo kaj dosti mar, vse dokler niste ugotovili, da ste čisto nepričakovano ali pričakovano ostali brez zoba ali celo več zob.

Implantati vsekakor niso nadomestilo za ves zob, a so odlično nadomestilo za zobno korenino. V ustih se implantati oziroma zobni vsadki zelo dobro obnesejo, saj so narejeni iz vrhunskega ter trpežnega materiala – titana.

Implantati so na voljo vsem, ki torej ostanejo brez zob, a preden se naročite nanje, je dobro preveriti, v katerem primeru se vam poseg z njimi ne priporočamo najbolj. Več o tem si lahko preberete na spletni strani ponudnika, ki vam ne ponuja samo hitre in kakovostne vsaditve implantatov na primerna mesta, temveč še druge številne storitve ter izdelke, ki so povezani z zdravjem ter izgledom zob.

All on 4 cenik

Najverjetneje poznate termin all on 4, sploh pa če imate s svojimi zobmi veliko težav oziroma če ste ostali brez njih. Če je bilo to pred časom lahko kar hudo, je danes tehnologija poskrbela, da lahko na hiter in preproste ter tudi popolnoma neboleč način pridete do novih zob.

All on 4 je torej storitev, ki vam to omogoča. Verjetno vas zanima tudi cena za to vrhunsko storitev. Če boste v spletni brskalnik vtipkali all on 4 cenik, vam bo hitro postalo jasno, da cena za to storitev ni draga, sploh pa glede na to, kaj vam all on 4 ponuja.

All on 4 cenik je spletna izbira, ki vas bo pripeljala tudi do drugih cen zobozdravstvenih storitev. Ugotovili boste, da se cene posameznikov med seboj lahko razlikujejo, zato je pri izbiri dobrega zobozdravnika zlasti pomembno, da preverite vse njegove reference in se zanj ne odločate samo na podlagi nizke cene.