Cena za avtomatska drsna vrata 

Avtomatska drsna vrata cena se težko določi čisto natančno, saj mora kupec vedeti kakšna avtomatska drsna vrata si bo izbral.

Avtomatska drsna vrata so del sodobnega vratnega sistema in se delijo na drsna vrata, nihalna vrata in vrtljiva vrata. Uporabnik si mora izbrati vrsto avtomatskih drsnih vrat, nato sledi izbira materialov, velikosti in število kril. 

Avtomatska drsna vrata cena se določi, ko je izbira dokončna in ko si uporabnik izbere drsna vrata in ves material za nje. Določiti se mora tudi pravilne sestavne dele in pogon in pogon za drsna vrata. Cena le tega je od 200 evrov naprej.

Pametno je, da se kupec oglasi pri proizvajalcu ali prodajalcu. Primerni strokovnjaki uporabniku svetujejo kakšna avtomatska drsna vrata bi bila primerna za uporabnika. Strokovnjak se bo pozanimal tudi o uporabnikovih potrebah, živahnost stavbe in njegovo finančno stanje. Prodajalec ne more kar izstreliti cene za posamezna avtomatska drsna vrata. Uporabnik jo ravno tako ne bo našel na internetu. 

Avtomatska drsna vrata cena bo nižja, če boste takšne vrste vrat naročali po spletu. 

Vrata za privlačnejše prostore

Steklena drsna vrata naredijo privlačen pred prostor, vabljiv trgovski center, slavnostne večerje. Ob določenih priložnostih se vsak rad pohvali s čudovitim in neoviranim pogledom.

Steklena drsna vrata iz samega stekla predstavljajo elegantno rešitev, le ta je primerna za oko, obenem pa je tudi zelo uporabna.

Steklena drsna vrata so na voljo v dveh različicah. Ti dve različice so pol prosojni in prosojni. Obe pa sta primerni za sekundarne in notranje prehode, povsod kjer je visoka  estetika prvotnega pomena. 

Neprekinjeno stekleno vratno krilo, ki se odpira in zapira popolnoma neslišno podpirajo anodizirani aluminijasti profili.

Prosojni model ima le zgornji aluminijast profil. To uporabniku predstavlja popolno izbiro na notranjo namestitev. Na voljo je v široki paleti postavitev z veliko dodatki, le ti dodatki omogočajo popolno prilagoditev zahtevam stranke. Delno prosojna vrata so narejena iz kaljenega stekla, ter spodnjega in zgornjega podpornega profila. Ta vrata so bolj primerna za zunanjo uporabo in to zaradi dodatnega profila.