Asus VivoBook v zlati barvi

Asus VivoBook je odličen prenosni računalnik, ki ga prodajalci priporočajo vsem, ki si želijo imeti malce zmogljivejši kompakten prenosnik. Tisti, ki želijo še malce več lahko kupijo tudi različico Pro, ki ima še boljše karakteristike. Najprej nam pade v oči njegovo zlato kovinsko ohišje, ki je izredno trpežno in vzdržljivo. Zlata barva pa mu doda piko na i, saj je izjemno eleganten in primerne tudi za nežnejši spol. 

Asus VivoBook je izredno zmogljiv. Vgrajen ima Intel Core i7 8750H procesor, ki je neprekosljiv. Za odlično grafiko in brezhibno sliko bo poskrbela grafična kartice NVIDIA GeForce GTX 1050. Ta omogoča uporabnikom tudi igranje računalniških iger, ki potrebujejo zahtevnejšo grafiko, za optimalno delovanje. 

Asus VivoBook ima lahko 8 GB ali 16 GB delovnega pomnilnika ter odličen SSD disk, ki ima lahko velikost 256 GB ali pa kar 512 GB. Vse štiri naštete lastnosti mu omogočajo hitro in brezhibno delovanje. 

Prenosnik Dell s izredno tankim robom

Prenosnik Dell je v zadnjih letih malce nazadoval, saj so ga prehitele ostale blagovne znamke, ki so se začele razvijati s svetlobno hitrostjo. Trenutno pa se Dell prenosniki zopet uveljavljajo in postajajo vse boljši. Najboljši na trgu imajo izredno tanek rob okrog zaslona. To prenosniku omogoča manjše ohišje za določeno velikost ekrana. To je postala velika prednost, saj uporabnike debel in neuporaben rob se bolj moti. 

Prenosnik Dell ima vrhunsko izdelan zaslon, ki se ponaša z ultra visoko ločljivostjo in deluje tudi na dotik. Zaslon na dotik je pri določenih uporabnikih nujna lastnost, saj so s pomočjo takšnega zaslona lahko hitrejši pri opravljanju svojega dela. 

Prenosnik Dell je tako ponovno opozoril nase in postal zaželen. Računalniški trg je izredno zahteven in že najmanjša napaka ali slabost lahko izloči izdelek iz prodaje, saj ga konkurenca hitro prehiti. Proizvajalci se zato vedno znova trudijo in izumljajo nove izboljšave, ki omogočajo odlično prodajo izdelkov.