Talne ploščice po izboru oblikovalca

Talne ploščice si lahko pri oblikovanju našega doma izberemo sami, lahko pa najamemo oblikovalca ali oblikovalko, ki nam bo izrisala izgled celotnega stanovanja ali pa le del in nam pri tem določila vse, kar bomo potrebovali. Dobri oblikovalci so izredno iskani, saj je le malokdo izmed obstoječih oblikovalcev resnično kvaliteten in dober. Tisti pa, ki imajo dober okus in so pri svojem delu prvovrstni, so vedno prezasedeni ter imajo izredno visoko ceno. 

Talne ploščice, ki jih bo določil oblikovalec, bodo peljale rdečo nit v celotnem stanovanju. Navadno se oblikovalci potrudijo in izberejo takšne ploščice, ki bodo ustrezale našemu okusu. Z oblikovalcem se moramo podrobno pogovoriti, da bo lahko razumel vse naše želje. Seveda bo pri tem dodal kanček svojega okusa ter nam pričaral popolno stanovanje. 

Talne ploščice bomo seveda morali pred nakupom potrditi tudi mi. Največkrat oblikovalci izberejo več primerkov med katerimi na koncu mi izberemo tistega, ki nam najbolj pade v oči.

Ploščice za kopalnico nam lahko izbere arhitekt

Ploščice za kopalnico lahko določi arhitekt, ki nam oblikuje celoten dom. Arhitekti imajo veliko znanja in ob pogledu na prazen prostor takoj dobijo idejo, kako bi ga najbolje izpopolnili ter oblikovali. Pri kopalnici imajo poleg ploščic veliko dela tudi s postavitvijo ostalih elementov, ki so ravno tako ključnega pomena. Prden začnejo z delom, jim moramo povedati ali si želimo imeti kopalno kad ali tuš kabino, saj je to navadno center celotne kopalnice in na podlagi tega, nam bo arhitekt določil tip ploščic ter vse ostale elemente.  

Ploščice za kopalnico morajo biti takšne, da nas bodo vsako jutro, ko bomo vstali prijetno prebudile in nam ustvarile občutek svežine ter nas zvečer, preden se bomo odpravili spat, lepo pomirile. 

Ploščice za kopalnico nikakor ne smejo biti kričeče, saj so močne barve preveč agresivne za človeka, ki je utrujen in se odpravlja spat.