Talne keramične ploščice

Poznamo jih v različnih videzih, dimenzijah in imitacijah. Talne keramične ploščice prodajajo v imitaciji lesa, v imitaciji kamna, v imitaciji betona, retro stilu in vintage ploščice.

Talne keramične ploščice v imitaciji lesa so v zadnjem času najbolj priljubljene v industriji. Les daje občutek domačnosti in topline. Ravno zaradi tega se potrošniki odločijo zanj. Ploščice v imitaciji lesa so naravnega videza, vzdrževanje pa je zelo preprosto.

Za talno in stensko polaganje je primerna keramika v imitaciji lesa. Na hodnikih, v kuhinjah, v dnevnih prostorih in spalnici je zelo pogosta keramika v imitaciji lesa. Malo manj pa jo opazimo v kopalnici, čeprav se trendi in okusi čedalje bolj spreminjajo.

Talne keramične ploščice v imitaciji kamna so zelo priljubljena talna obloga, naj si bo to za notranje ali zunanje prostore. Talna keramika v imitaciji kamna je elegantnega videza, imamo možnost veliko izbire vzorce, ter kombinacij. Vzdrževanje je enostavno.

Ploščice za kopalnico

Ploščice za kopalnico morajo biti proti zdrsne. Letos niso le na tapeti pametna stranišča, ampak visoka tehnološki napredek, nadgradnja.

V toaletnih prostorih so se pojavili grelci sedeža, sušilniki, vgrajeni dezodoranti za osvežitev zraka, avtomatski straniščni pokrovi, pametni tuši, mini hladilniki in podobno.

Kopalniški trend je vgrajen sistem ozvočenja, ki ga digitalno upravljate.

Ploščice za kopalnico najdemo v barvi medenine ali zlata. Ravno tako kopalniške elemente. Kopalnice prevzemajo stranišča in umivalniki v zlatih barvah. S takimi barvami kopalnica dobi značaj. Dosegli boste razmerje med razkošjem in globino.

Odtenki medenine, ter zlata bodo zamenjali bolj tradicionalne linije. Kopalnici bodo dale občutek topline in modernosti.

Dodatki v videzu starane kovine skrijejo prstne odtise in vodne madeže. Na poliranem kromu so mnogo bolj vidni.

Industrijski slog je vsak dan bolj popularen. Industrijski stil oblikovanja je prava paša za oči. Vsebnost naravnih elementov, kontrast toplega lesa in hladne kovine, daje kopalnici poseben čar, ki ni namenjen le velikim kopalnicam, ampak tudi manjšim.