Robotske kosilnice za samostojno košnjo

Robotske kosilnice nam resnično olajšajo opravilo košnje trave, saj bodo v vsakem vremenu lahko samostojno pokosile tudi izredno velike travnate površine. Ker so izredno priročne, postajajo vse bolj prodajane in zaželene. Kupimo jih lahko tudi preko spleta, kjer so na voljo različni modeli. Vsak izmed njih je primeren za določen tip dela, zato je dobro, da se pred nakupom dobro pozanimamo ter si preberemo vse opise, ki so na voljo. 

Robotske kosilnice izdelujejo različni proizvajalci kosilnic, zato je dobro, da si pregledamo karakteristike različnih tipov in različnih blagovnih znamk. Navado bomo našli eno, ki nam bo bolj všeč kot ostale in se bomo nato odločili zanjo. Če jo bomo naročili preko interneta, bomo zagotovo prihranili nekaj denarja. Ponudnik pa nam jo bo v kratkem času brezplačno dostavil na naš dom. 

Robotske kosilnice imajo podobo izdelavo ter enak princip dela. Nekatere se lahko upravljajo tudi od daleč prek telefona. Pomembno je, da izberemo takšno, ki bo imela zmogljiv akumulator, ki bo omogočal dolgo košenje brez premora, saj bo le tako, kosilnica hitro opravila delo. 

Husqvarna TC 38 za domačo uporabo

Husqvarna TC 38 je model, ki je narejen izključno za domače uporabnike, ki si želijo odličen vrtni traktor za različna delovna opravila. Ker ima izredno eleganten design, bo odlična tudi za ožje predele ter prehode med cvetličnimi gredicami in grmi, ki jih imamo zasajene na zelenici. 

Husqvarna TC 38 ima nameščeno praktično košaro, v katero se med košnjo nabira pokošena trava in ostalo zelenje. Ko je košara polna, nas vrtni traktor opozori, da jo moramo izprazniti. Nato la lahko nadaljujemo s košnjo. 

Husqvarna TC 38 je opremljena z udobnim sedežem, ki nam bo omogočal tudi večurno košnjo. Vgrajen ima odličen volan, s katerim bomo naš vrtni traktor enostavno upravljali ter ga obračali tudi na ozkih prehodih in majhnih predelih.