Profesionalna oprema Husqvarna

Husqvarna je znana znamka, ki je zelo priljubljena med širokim spektrom uporabnikov. Na eni strani so čisto običajni domači uporabniki, ki uporabljajo to opremo za delo okoli hiše. Na drugi strani pa najdemo profesionalce, ki potrebujejo zmogljivo in zanesljivo opremo za opravljanje profesionalnih storitev. Jasno je, da bo prav oprema, namenjena zahtevnejšim uporabnikom, prepričala z večjim naborom vrhunskih funkcionalnosti. Husqvarna brez težav odgovori tudi na zahteve takšnih uporabnikov, in to na vseh področjih, kjer ima svoje izdelke. Posebej očitno je to pri motornih žagah in kosilnicah.

Med motornimi žagami, ki prepričajo mnoge gozdarje, izstopa model Husqvarna 572 XP. To je vrhunska žaga iz višjega kakovostnega razreda, ki tudi s svojo zmogljivostjo odgovarja na vse potrebe sodobnih gozdarjev. Hkrati pa je dovolj vsestranska, da jo lahko brez težav uporabimo še za druge namene, kar je pri delu v gozdu vedno prednost. Husqvarna 572 XP bo torej dejansko zelo uporabna in pogosto v uporabi – pri tem se izkažejo še druge prednosti, ki so značilne za opremo Husqvarna višjega kakovostnega razreda. Motorna žaga Husqvarna 572 XP je ergonomsko oblikovana in kljub svoji teži omogoča prijetno in udobno uporabo tudi preko dolgega delovnega dne. Hitro se pokažejo tudi inovacije, ki skrbijo za tiho in varčno delovanje motorja z minimalnimi izpusti!

Podobne odlike pridejo do izraza pri kosilnicah, posebej pri zmogljivih modelih, kot je Husqvarna TC 138. To je vrtni traktor, ki bo navdušil zahtevnejše uporabnike. Husqvarna TC 138 se seveda najbolje obnese na večjih površinah in v uporabi profesionalnih vrtnarjev, ki potrebujejo vsestransko kosilnico, ki poleg košnje trave omogoča tudi opravljanje drugih nalog pri obdelavi večjega posestva. Ta model prepriča že s svojo zmogljivostjo, a prav tako s prilagodljivostjo in možnostmi razširitve. Če to ni dovolj, lahko ob modelu Husqvarna TC 138 najdemo tudi alternative, ki odgovarjajo na kakšne specifične potrebe.