Plagron dvokomponentna gnojila

Plagron proizvaja različne izdelke za boljšo rast rastlin. Trenutno imajo v akciji dvokomponentno gnojilo, ki se lahko uporablja v obdobju, ko rastline raste in ko cveti. To je mineralno gnojilo, ki je primerno za uravnavanje in vzdrževanje optimalnih pogojev v prsti, z dodajanjem dobrih hranil in močnih mineralov. 

Plagron gnojilo, lahko uporabite tudi v podlagah iz kokosovih vlaken, ki so najpogostejše za začetno rast vsake rastline v rastlinjaku. Pri doziranju moramo biti pozorni na navodila, ki so priložena k gnojilu. Pomembno je, da uporabimo enako količino Cocos A gnojila in Cocos B gnojila. Neprimerna raba bi namreč škodila rastlinam in jih lahko tudi uničila. 

Plagron izdelki so lahko škodljivi tudi za človeka, zato je nujno potrebno vsak preparat uporabljati v skladu z navodili in s pri tem zaščititi. Le tako si bomo omogočili varne delovne pogoje, ki so nujni za vsakega človeka. 

Aptus kalcijev in magnezijev preparat za boljše cvetenje

Aptus izdelki so popolnoma naravni in biološki. To je izredno pomembno, saj veliko umetnih gnojil in dodatkov škodi naravi in okolju. S povečanjem kmetijskih površin se je tudi povečala uporaba dovoljenih in nedovoljenih umetnih gnojil ter strupov, s katerimi si kmetje omogočijo optimalen pridelek pri vsaki rastlini. 

Aptus izdelki pa so v nasprotju s temi izdelki neškodljivi za celoten proces rasti in razvoja zelenjave. Na naraven način preprečujejo pomanjkanje kalcija in magnezija, ki sta za rastline nujno potrebna. Oba elementa sta topna v vodi in sta ekološka. Po uporabi pa bodo rastline lepše in bolj bujno cvetele. 

Aptus torej ni škodljiv za naravo, ki jo človek vse bolj izkorišča in uničuje. Vsak kmet bi se moral vprašati ali deluje v skladu z naravo in skrbi za njeno zaščito. Ker je na različnih koncih sveta kmetijstvo postalo izredno agresivno, so posledice za živali in okolje uničujoče in zastrašujoče.