Križarjenje po Jadranu

Če komaj čakate na to, da bi pozabili na službene obveznosti, stres zaradi jutranje prometne konice in toga službena oblačila… imamo za vas odlično ponudbo za sproščujoč poletni oddih!

Prvi toplejši sončni žarki predramijo v nas vseh željo po dopustniškem lenarjenju v prijetni senci, po poletnih dogodivščinah ob morju, ki bodo napolnile naše že skoraj izpraznjene baterije.

Drznite si letos dopustovati malo drugače! Privoščite si križarjenje! Morje, veter, kriki galebov … Križarjenje po Jadranu bo pobožalo vse vaše čute. Z zvokom ladijske sirene boste doma pustili vse, kar vas omejuje in teži. Ladijske kabine nudijo dovolj udobja za sproščeno bivanje in kvaliteten počitek. Na palubi se boste spogledovali s sončnimi žarki ali pa zasanjano opazovali sončni zahod, poslušali pesem galebov in se prepustili šumenju valov. Na udobnih ležalnikih vas bo branje vaše najljubše knjige odneslo v domišljijske svetove in razbremenilo vaš um. Kopanje v kristalno čistem morju bo poživilo vaše telo in duha. Križarjenje vam bo ponudilo tudi odlično možnost za razvajanje vaših brbončic z že znanimi in na novo odkritimi okusi.

Križarjenje po Jadranu vam bo odkrilo čudovito modrino Jadranskega morja in neba nad njim ter zapeljive linije jadranskih otokov. Dneve si boste krojili po svojih željah. Najbolj od vsega pa je važno to, da boste sebe postavili na prvo mesto. Ne odlašajte, križarjenje je odlična izbira za brezskrbno preživljanje vaših dopustniških dni!

Zakaj bi vsako leto znova poležavali na plaži med stotinami drugih dopusta željnih ljudi? Križarjenje bo poskrbelo, da se boste počutili posebne. Tako boste z letošnjega dopusta zagotovo prinesli zvrhano mero dobre volje, veliko delovnega zagona in polno popotno torbo čudovitih spominov. Želeli si boste še…in še…In komaj čakali na naslednji dopust, da si izpolnite nove želje.

Križarjenje po Jadranu? Zakaj pa ne? Ker se cenite in ste si tega že od nekdaj resnično želeli!