Bizhub c258 je idealen multifunkcijski tiskalnik za vašo pisarno

Ste zaposleni v pisarni in vas na vsakem koraku prosijo za takšne in drugačne dokumente v zvezi s poslovanjem? Se velikokrat jezite na takšne in drugačne naprave, ki ne delujejo v skladu z vašimi pričakovanji? Odkrivamo vam poseben multifunkcijski tiskalnik bizhub c258 podjetja Konica Minolta, ki vam lahko zelo poenostavi vaša dnevna opravila in delo. Bizhub c258 pripomore k bolj produktivnemu in povezanemu pisarniškemu okolju, najsodobnejša tehnologija pa omogoča tudi nizko porabo energije.

 

Bizhub c258 ima večdotično ploščo, s katero boste vaše delo popestrili z enostavno navigacijo in delovanjem podobno tistim pri današnjih pametnih telefonih ali tablicah. Z brezplačno aplikacijo za mobilne naprave boste lahko brezskrbno natisnili dokumente tudi iz mobilnih naprav. Opravila kopiranja, tiskanja, optičnega branja in faksiranja lahko s prilagajanjem vmesnika večfunkcijske naprave opravljate izredno učinkovito. S tiskalnikom bizhub c258 imate vsestranske možnosti končne obdelave, od spenjanja, luknjanja in pregibanja pa vse do izdelave knjižic.

 

Konica Minolta bizhub c227 povezana z vašim mobilnim telefonom

 

Ste vedeli, da so številne pisarne danes že opremljene s takšnimi tiskalniki, ki delujejo podobno kot pametni telefoni in tablični računalniki? Eden od takšnih tiskalnikov je Konica Minolta bizhub c227, ki vam zagotavlja prijetnejše delo po zaslugi novega 7-palčnega večdotičnega barvnega zaslona. Če nadzorno ploščo večfunkcijske naprave in vmesnik gonilnika tiskalnika prilagodite svojim potrebam, potem boste lahko na enostaven način povečali svojo učinkovitost pri manjših in kompleksnejših opravilih kopiranja, tiskanja, optičnega branja in faksiranja.

 

Konica Minolta bizhub c227 ima vgrajeno okolju prijazno tehnologijo, zato boste z uporabo te pametne naprave prihranili stroške in zmanjšali porabo energije in vpliv na okolje. Vdelana mobilna tehnologija vam bo delo močno olajšala, saj boste svoj mobilni telefon ali tablico povezali s tiskalnikom. Vsestranske možnosti, ki jih ponuja ta tiskalnik, vam bodo izboljšale pisarniško produktivnost, delo pa zato opravljeno veliko hitreje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *